Concurs de fotografie pentru copii 6 - 19 ani

>> marți, 24 aprilie 2012



Esti copil? 
Arata ne fotografiile tale si poti fi castigatorul unei tabere de vara de fotografie in Transilvania!
Esti parinte? 
Incurajeaza ti copilul sa fie creativ si sa trimita fotografii pentru cel mai mare concurs de fotografie pentru copii.

Participa la concursul 
pentru copii de fotografie organizat de Atelierul de Croit Imagini, impartaseste-ne imaginile tale creative si poti castiga o tabara de vara de fotografie in Transilvania, dar si multe, multe alte surprize! 

Iar pe 1 iunie ne vedem la expozitia de fotografie de grup a participantilor unde vom vedea imaginile inscrise in concurs.

Toti copiii cu varste cuprinse intre 6 si 19 ani sunt asteptati sa-si incarce fotografiile pe care le cautam, pentru “ MICII FOTOGRAFII AI ANULUI 2012”
Participarea la acest concurs este gratuita. 
Inscrierea fotografiilor se face pana la data de 10.iunie.2012.
Concursul  este lansat maine in cadrul zilei globale de educatie prin Imagine, respectiv fotografie din cadrul Saptamanii Globale de actiune pentru Educatie.

Fiecare copil crede, simte si vede lumea in modul sau unic. 
Prin participarea la Concursul de exprimare a imaginatiei prin fotografie organizat de “Atelierul de Croit Imagini” vrem sa impartasim viziunea si bucuria celor mai mici dintre noi cu toti cei din jur.

In cadrul concursului sunt trei categorii de varsta pentru toti cei care simt si vad ca niste copii: 
*6 - 9* ani, *10 - 13 ani* si *14 -19 ani*

Tema: trimite o fotografie pe una din temele PORTRET/ UMOR / FAVORITA MEA la adresa ola@atelieruldecroitimagini.ro

Observatii: Printre multele premii ale concursului sunt tabara de vara de fotografie, vouchere la cursuri de fotografie pentru copii si vouchere de cumparaturi pentru carti de fotografie, aparate foto, etc, dar si premii surpriza pentru parintii care isi incurajeaza copii sa isi dezvolte continuu partea creativa!
Toate fotografiile inscrise in concursul nostru vor primi un Certificat de Participare
Fotografiile castigatoare si alte fotografii deosebite vor fi premiate cu Photo Award Certificate

pentru mai multe detalii despre conditii de participare, regulament si concurs va rugam sa consultati blogul Atelierului incepand din data de 25 aprilie sau sa scrieti la ola@atelieruldecroitimagini.ro  
Toate fotografiile castigatoare vor fi postate pe blog www.atelieruldecroitimagini.blogspot.com. si vor putea fi votate pentru cele 2 premii de popularitate: cel al copiilor si premiul de popularitate acordat de parinti.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu